Πέθανε ο Αγρινιώτης δεξιοτέχνης του κλαρίνου Μάκης Μπέκος

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Σε ηλικία 67 χρόνων πέθανε ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Μάκης Μπέκος, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, τον μεγάλο Έλληνα σολίστ πρόδωσε η καρδιά του, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο πασίγνωστος μουσικός, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Πορρωβίτσα Ακράτας, έχοντας αγοράσει εκεί δικό του σπίτι.

Ο Μάκης Μπέκος έχει λάβει μέρος σε πολλές μεγάλες μουσικές παραστάσεις με τον Γιώργο Νταλάρα, την Χαρούλα Αλεξίου, την Ελένη Βιτάλη και όλους ανεξαιρέτους τους δημοτικούς. Έχει ηχογραφήσει πάνω από 4.000 τραγούδια και η συμμετοχή του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τους.

Έχει ταξιδέψει με τον Νταλάρα και την Αλεξίου σε πολλά ξένα κράτη και με τους δημοτικούς στην Γερμανία, την Αυστραλία, την Αμερική, τον Καναδά, κλπ. Κατέχει κορυφαία θέση ως μουσικός στα μάτια όλων των καλλιτεχνών, αλλά και ως άνθρωπος είναι πολύ ευχάριστος και συνεργάσιμος.

Πολλά χρόνια συνεργάστηκε με τον Κώστα Σκαφίδα, με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, το Γιώργο Κόρο, τη Βάσω Χατζή και τον Λευτέρη Ζέρβα. Έχει παίξει στον «Έλατο», στον «Κάβουρα», στη «Βοσκοπούλα», στο «Ελληνικό Γλέντι» στα «Αηδόνια», στο «Πάμε στα κλαρίνα», στα «Αγρίμια», στο «Όνειρο», στη «Νεράϊδα της Αθήνας», στο «Καν – Καν», στην «Σουίτα», στο «Μονσενιέρ», στο «Δώδεκα», στο «Ζυγό», στου «Σκαφίδα», στη «Νύχτα της Αθήνας», στο «Πανόραμα», στις «Εσπερίδες» κ.α.

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Αφιέρωμα: Πανηγύρια του χθες

Η σημασία και ο ρόλος των πανηγυριών στη ζωή των ανθρώπων