Λίκνο του πολιτισμού η Ζάκυνθος στο Μοσχάτο

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Μοναδικές στιγμές χάρισε στους πολίτες του Δήμου Μοσχάτου, η χορωδία «Το όνειρο του παιδιού», που συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Βολιμιατών, όπως και ο Σύλλογος «Η αγάπη υπάρχει».

Η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μοσχάτου ήταν κατάμεστη και τα 25 μέλη της Ζακυνθινής χορωδίας, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Χθες οι δύο Σύλλογοι ευχαρίστησαν, μέσω της εφημερίδας μας, το «όνειρο του παιδιού», τονίζοντας τα παρακάτω:

“Το όνειρο του παιδιού κατά γενική ομολογία σαγήνεψε το κοινό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καταπληκτική αυτή χορωδία. Τα μέλη της μας ταξίδεψαν και μας δημιούργησαν νοσταλγία για το αγαπημένο μας νησί, τη Ζάκυνθο. Ο κ. Κάνδηλας με τη χαρισματική του φωνή κατάφερε να μας συγκινήσει. Ζήσαμε ένα μαγικό και αξέχαστο βράδυ. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ολόψυχα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της χορωδίας, για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας. Έδωσαν ακούραστα τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι ο πολιτισμός και η μουσική παιδεία γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Γι’ αυτόν το λόγο, εξάλλου, έχει ονομαστεί και «λίκνο του πολιτισμού»”.

 

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Η μάνα στην ελληνική παράδοση – Οι στίχοι για την αγάπη προς το παιδί της

Αφιέρωμα στην μάνα όπως εκφράζεται μέσα από την λαϊκή μας παράδοση