Ιωνικές Γιορτές 2013 στη Νέα Σμύρνη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που συνδυάζει διάφορες μορφές τέχνης, όπως συναυλίες, θεατρικά έργα, εκθέσεις γλυπτικής, εικαστικές παρεμβάσεις κ.ά ξεκινούν την Παρασκευή 30/8 με τις «Αδελφές Βουγιούκλη» σε συναυλία έθνικ.

 

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως στις 6/10 και θα παρουσιαστούν εκτός των άλλων καλλιτεχνικά δρώμενα των τοπικών συλλόγων, όπως του συλλόγου Κρητών, Ιμβρίων, Κερκυραίων, Ποντίων, Ηπειρωτών κ.ά Η είσοδος σε συγκεκριμένες παραστάσεις ( βλ. πρόγραμμα ) είναι 5€ ενώ στις υπόλοιπες θα υπάρχει δωρεάν κάρτα εισόδου, με σειρά προτεραιότητας.

 

Εισιτήρια ή κάρτες εισόδου μπορούν να προμηθεύονται οι δημότες ή οι κάτοικοι 2 ημέρες πρίν την κάθε παράσταση από τα ταμεία του Άλσους, καθημερινά από 09:00 – 14:00 & 18:00 – 22:00.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

α) Δημότες : αστυνομική ταυτότητα ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

β) Κάτοικοι μη δημότες : λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά τους και αστυνομική ταυτότητα.

 

Οι ετεροδημότες μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια ή κάρτες εισόδου ( εφόσον υπάρχουν αδιάθετα ) 2 ώρες πρίν την έναρξη της κάθε παράστασης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Πολιτιστικό Οργανισμό, Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος, 213 2025 922/923 ή στα ταμεία του Άλσους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

πηγη : http://geitoniamou.gr

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Παναγιά χορός ή «Παναγιάτ’κους» – Παραδοσιακό Λήμνου

Οι μουσικές δραστηριότητες στη Λήμνο πριν τα τέλη του 19ου αι., ήταν στενά συνδεδεμένες με την «κεχαγιάδικη κουλτούρα» που διαμορφώθηκε πριν την έλευση των προσφύγων.