Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος στην εκδήλωση για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.30μμ στο Κλειστό Γήπεδο Ελληνικού (Λεωφόρος Ποσειδώνος, Αθήνα).

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής , Ο Περιφερειαρχης Κρήτης

Γιάννης Σγουρός , Σταύρος Αρναουτάκης

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές παραστάσεις, λαϊκό ορατόριο , ριζίτικα τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς από δεκάδες χορευτικά συγκροτήματα. Συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες Κρητικής μουσικής. Στην εκδήλωση – επέτειο των 100 χρόνων από την ‘Ενωση της Κρήτης με την Ελλάδα, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος συμμετέχει με 10 χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων μελών της, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18.30’ στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού(λεωφόρος Ποσειδώνος) που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής με τα Κρητικά αποδημικά Σωματεία.

 

Κεντρικός ομιλητής : Γιώργος Γραμματικάκης , πρ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης

Παρουσίαση Γιώργος Βοτώρος

Σκηνοθεσία Μιχάλης Αεράκης

Σκηνικά Βάλια Μαργαρίτη

 

To πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διανεμηθεί εκεί και περιλαμβάνει, εκτός από τη συμμετοχή των Κρητικών Σωματείων και τη συμμετοχή της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, με ηπειρώτικη μουσική κομπανία και 10 χορευτικά από τους Συλλόγους μέλη της, στην Αττική. Η παρουσία σας, θα είναι τιμή και χαρά για μας.

 

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος των Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής

Στέλλα Συμβουλάκη-Κουρή

 

 

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Παναγιά χορός ή «Παναγιάτ’κους» – Παραδοσιακό Λήμνου

Οι μουσικές δραστηριότητες στη Λήμνο πριν τα τέλη του 19ου αι., ήταν στενά συνδεδεμένες με την «κεχαγιάδικη κουλτούρα» που διαμορφώθηκε πριν την έλευση των προσφύγων.