Φιγούρες Playmobil με παραδοσιακές φορεσιές! (Φωτογραφίες)

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δεν πίστευα ποτέ ότι η παράδοση μπορεί να συνδυαστεί με τα παιχνίδια! Και πόσο μάλλον με τις συγκεκριμένες φιγούρες που όλοι έχουμε λατρέψει στην παιδική μας ζωή (και όχι μόνο). Συλλογές ολόκληρες με ιππότες και νεράιδες, στρατιώτες, πειρατές, αστυνόμους και κλέφτες και να που ήρθε η ώρα για φιγούρες ντυμένες με παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές!

Η ιδέα ήρθε από το νεαρό Πέτρο Καμινιώτη, ο οποίος ζωγράφισε στο χέρι φιγούρες Playmobil με ενδυμασίες-κολάζ. Απ’όσο διάβασα ακόμη δεν έχει βγει στο εμπόριο και δυστυχώς κάνενας μας δεν μπορεί να τις αγοράσει. Μελλοντικά ευχόμαστε να συμβεί, γιατί η απήχηση που έχουν οι φωτογραφίες είναι τεράστια! Μια ματιά στο αντίστοιχο (άλμπουμ) θα σας πείσει.

Τα θερμά συγχαρητήρια και τα άπειρα μπράβο πηγαίνουν στον Πέτρο ξεκάθαρα! Έναν νέο άνθρωπο, που από την αγάπη του για την ελληνική παράδοση και τα Playmobil εμπνεύστηκε τις δημιουργίες αυτές! Το μόνο που εύχομαι πραγματικά (και νομίζω δεν είμαι η μόνη) είναι να εκμεταλλευτεί η εταιρεία την ευκαιρία αυτή και να κυκλοφορήσει τη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών μιας και η επιτυχία της είναι ήδη δεδομένη!

Gallery

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Παναγιά χορός ή «Παναγιάτ’κους» – Παραδοσιακό Λήμνου

Οι μουσικές δραστηριότητες στη Λήμνο πριν τα τέλη του 19ου αι., ήταν στενά συνδεδεμένες με την «κεχαγιάδικη κουλτούρα» που διαμορφώθηκε πριν την έλευση των προσφύγων.