4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της 4ης έκθεσης Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών που θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Ωράριο λειτουργίας και για τις 3 ημέρες είναι 09.00-21.00.

 

Η έκθεση στοχεύει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την ενημέρωση του πολυπληθούς κοινού των επιβατών του Μετρό για τους καλοκαιρινούς προορισμούς εν όψη των καλοκαιρινών διακοπών.

 

Η έκθεση είναι η μοναδική που διεξάγεται φέτος με αυτό τον σκοπό και αποτελεί συνέχεια των διοργανώσεων του 2009, 2010, 2011.

 

Μεγάλος Χορηγός είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία (έως 11/5/2013) των νήσων: ΚΕΑ, ΚΥΘΝΟ, ΣΥΡΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΚΙΝΟ, ΑΜΟΡΓΟ, ΤΗΝΟ.

 

Επίσης συμμετοχή έως 10/5/2013 έχουν δηλώσει και οι παρακάτω εκθέτες: Άγιος Νικόλαος, Εξ. Συλ. Πλατύ Γιαλού Σίφνου, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, Ένωση Ξεν/χων Τριφυλίας, Λουτράκι Thermal Spa, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Ε.Τ.Α.Π Δήμου Πόρου, Αγκιστρίου, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας, Γορτυνίας, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Περιφερειακή Ενώτητα Μαγνησίας-Σποράδων, Βόλου, κ.α.

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo http://tourismfest.verticom.gr/ , επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

Σχόλια Χρηστών

Σχόλια

σχόλια

x

Δείτε Επίσης

Παναγιά χορός ή «Παναγιάτ’κους» – Παραδοσιακό Λήμνου

Οι μουσικές δραστηριότητες στη Λήμνο πριν τα τέλη του 19ου αι., ήταν στενά συνδεδεμένες με την «κεχαγιάδικη κουλτούρα» που διαμορφώθηκε πριν την έλευση των προσφύγων.