Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Ελευθερια Θράκης 2016

28 Μάιος, 2016 @ 19:3029 Μάιος, 2016 @ 13:30

Πρόσκληση

Η Θράκη γιορτάζει στην Αθήνα! Η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας , σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 96η επέτειο από την απελευθέρωση της Θράκης και την ενσωμάτωσή της στον Ελλαδικό κορμό. Το Σάββατο 28 Μαίου στις 7:30μμ στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα , η Κεντρική μας εκδήλωση με ομιλητές και χορευτικά. Θα ακολουθήσει Θρακιώτικο γλέντι για όλο τον κόσμο! Μαζί μας αξιόλογοι νέοι μουσικοί για να δώσουν ένα αυθεντικό Θρακιώτικο μουσικό χρώμα στην εκδήλωση. Η στήριξη του Δήμου Καλλιθέας, πολύ σημαντική για άλλη μια χρονιά.

Την Κυριακή στις 11:00πμ στον Άγιο Γεώργιο στην πλατεία Καρύτση θα τελεστεί Δοξολογία και στη συνέχεια πορεία και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Συτάγματος , στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Περιμένουμε όλους τους Θρακιώτες της Αττικής , όλους τους φίλους της Θράκης και όσους αγαπούν και στηρίζουν τις παραδόσεις μας να είναι κοντά μας!


Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Μάιος, 2016 @ 19:30
Τέλος:
29 Μάιος, 2016 @ 13:30
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Δαβάκη

Πλατεία Δαβάκη

Καλλιθέα,

Αττική

Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Καταχώρηση εκδήλωσης


x

Δείτε Επίσης

Από το Grammy στο .. ηπειρώτικο κλαρίνο και την ελληνική παραδοσιακή μουσική! Συνέντευξη με τον Αμερικάνο παραγωγό Christopher King

Συνέντευξη με τον Christopher King, βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό, μηχανικό ήχου και συγγραφέα.