Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

«Χορέψετε-Χορέψετε» πανηγυρικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Κάτω Γέφυρας

22 Απριλίου, 2015 @ 18:30

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)
2

«Χορέψετε-Χορέψετε» πανηγυρικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Κάτω Γέφυρας

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κάτω Γέφυρας «Άγιος Γεώργιος» σας προσκαλεί στις ετήσιες πανηγυρικές εκδηλώσεις 2015, με τον τίτλο «Χορέψετε….χορέψετε», που φέτος αποτελούν και ένα αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα του χορού. Σαν μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού και θέλοντας να τονιστεί η ξεχωριστή θέση που έχει ο χορός στη ζωή μας, ο Π.Σ Κάτω Γέφυρας θα παρουσιάσει μια μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια και χορούς από τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο, αλλά και από το νησιώτικο χώρο.

Στις πανηγυρικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι, ενώ θα γίνουν επιδείξεις μοντέρνου χορού, παγκρατείου και jiu-jitsu καθώς και η καθιερωμένη «ποδηλατάδα» στον Αξιό, όπως και αγώνες ποδηλάτου και δρόμου. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι, με τα χάλκινα της Γουμένισσας. Τόπος διεξαγωγής των εκδηλώσεων, η πλατεία της Κάτω Γέφυρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Απριλίου, 2015
Ώρα:
18:30
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Κάτω Γέφυρας
Κάτω Γέφυρα
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.