Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η event έχει περάσει.

31 χρόνια «Εστιακά»

12 Ιουνίου, 2015 @ 20:00 - 23:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)
2

ΕστιακάΟ Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» για 31η χρονιά πραγματοποιεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Εστιακά» στις 12 και 13 Ιουνίου 2015. Το πολιστικό αυτό διήμερο φέτος είναι αφιερωμένο κατά της οποιαδήποτε μορφής βίας. Με κεντρικό μήνυμα «Όχι στη Βία» η μεγάλη παρέα της Εστίας λέει ναι στη φιλία, την αγάπη και τη συλλογικότητα.

Δύο ημέρες γεμάτες παραδοσιακούς, ευρωπαϊκούς, latin, oriental χορούς, επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής, Zumba και πολλή μουσική από τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου με πρωταγωνιστές την ελεύθερη έκφραση και την ερασιτεχνική δημιουργία.

Τον ρυθμό της διασκέδασης θα δώσουν τα συγκροτήματα του ανερχόμενου Πέτρου Λαέρτη τη Παρασκευή 12/06 και  η «Μουσική Πορεία» το Σάββατο 13/06. Οι εκδηλώσεις θα παραγματοποιηθούν στην πλατεία Παλλινοστούντων (Τερψιχόρης & Αλεξανδρουπόλεως Πάροδος Ραδιοφωνίας στο Ίλιον) και τελούν υπο την αιγίδα του Δήμου Ιλίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Ιουνίου, 2015
Ώρα:
20:00 - 23:00
Εκδήλωση Categories:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Παλιννοστούντων
Τερψιχόρης & Αλεξανδρουπόλεως
Ίλιον, Αττικής Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Καταχώρηση εκδήλωσης
x

Δείτε Επίσης

Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.